Fri frakt och retur inom Sverige. Snabb leverans (vanligtvis 2-3 dagar)

Om oss

Nordic Crystals är en dansk verksamhet som grundades våren 2020. Nordic Crystals grundades med tanken at sätta ihop det estetiska, vackra, råa och moderna i en kristallkrona så att den passar den nordiska, minimalistiska stilen med klara linjer som vi har i Skandinavien. Därifrån kommer namnet “Nordic Crystals” – moderna ljuskronor till det nordiska moderna hemmet.

Med ljuskronor i fokus är vi hos Nordic Crystals de första i Skandinavien med ett onlineuniversum av kristaller, vilket vi är väldigt stolta över. Hos Nordic Crystals har vi vår egen producent som är noga utvald och som endast vi arbetar med. Därför hittar du endast originalljuskronorna från Nordic Crystals hos oss här på sidan eller hos vår återförsäljare Balie Balie.

Hos Nordic Crystals specialiserar vi oss uteslutande på kristaller och belysning. Vi köper in, säljer, designar och faciliterar specialtillverkningar av moderiktiga kristalljuskronor och kristallampor.

Med tre anställda har vi på Nordic Crystals uppnått en expertis och kunskap inom vårt produktsortiment och ljuskronor. Vår vision är att bli den ledande leverantören av ljuskronor och kristallampor i Norden, så att vi alltid kan tillhandahålla de senaste och mest moderiktiga designerna av exklusiva kristalljuskronor i hög kvalitet och till det rätta priset.

Nordic Crystals värdegrund är kvalitet och exklusivitet. Därför är våra kristallampor och kristalljuskronor tillverkade av kristaller av hög kvalitet där kristallernas beläggningar är handgjorda. Kristallerna har därför en genomträngande ljusreflektion, där prismerna i kristallerna skapar ett vackert ljusinfall och belysning när lampan tänds. Detta är den gemensamma nämnaren för alla våra extravaganta kristalljuskronor.

Kvaliteten bakom våra produkter innebär även att alla våra lampor är CE-certifierade, vilket innebär att de lever upp till de godkända EU-standarderna för försäljning och produktion av lampor.

Utöver kvalitet lägger vi även otroligt stor vikt på god kundservice och att du får en bra upplevelse när du köper en ljuskrona eller lampa hos oss. Därför har vi knutit en servicetekniker till vår verksamhet som står redo att hjälpa om det mot förväntan skulle vara något fel med lampan.

Vi ser mycket fram emot att hjälpa till att smycka ditt nordiska hem med exklusiva kristaller.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.